Lgj. Dyli Haxhire , Rr. Kadri Hoxha, tek tregu Agro-Ushqimore, Kusarth, Elbasan.

Bulmet dhe Djathe

Home / Product

Produktet Tona

NITALY iu drejtohet profesionisteve te sektorit te restoracionit; restorante, pizzeri, katering, komuniteteve (shkolla, spitale, struktura per asistence). Furnizimi me lende te pare eshte i garantuar nga nje import javor dhe kostant i cili siguron qe zinxhiri i sherbimit te mos nderpritet asnjehere. Siguria ushqimore eshte e garantuar nga skedat teknike, çertifikatatat sanitare dhe nga profesionalizmi per konservimin dhe shperndarjen ne kushte teknike e higjeno-sanitare perfekte.

Djathrat Grana te Stazhonuar

Djathrat te Stazhonuar

Djathrat te Bute

Djathrat e Deleve (Pecorini)

Djathrat tradicionale Shiptare

Mocarela

Gjalpe, Maskarpone dhe Ricotta

Qumesht dhe Panna

×