Lgj. Dyli Haxhire , Rr. Kadri Hoxha, tek tregu Agro-Ushqimore, Kusarth, Elbasan.

Produktet Tona

Mish

Peshk

Sallame

Bulment dhe Djathë

Miell me Derivate

Makarona dhe Oriz

Perime të ngrira

Konserva Ushqimore

Fruta dhe Perime

Vaj, Uthull, Erëza

Ëmbëlsira

Kafe

Verë dhe Likere

Detergjentë

No Food

INITALY

Cilësi e lartë

Produktet tona jane te shumta dhe te vecanta si per shembull nje proshute e shkelqyer Parme, me cilesi te mire kombetare dhe mese e mire evropiane

INITALY

Përse të zgjedhësh Initaly?

Serioziteti ynë, kompetencat dhe profesionaliteti garantojnë:

0 Vite

Eksperiencë në treg

0 %

Produkte Italiane

0 K +

Produkte

INITALY

Produkte dhe shërbime

NITALY iu drejtohet profesionisteve te sektorit te restoracionit; restorante, pizzeri, katering, komuniteteve (shkolla, spitale, struktura per asistence). Furnizimi me lende te pare eshte i garantuar nga nje import javor dhe kostant i cili siguron qe zinxhiri i sherbimit te mos nderpritet asnjehere. Siguria ushqimore eshte e garantuar nga skedat teknike, çertifikatatat sanitare dhe nga profesionalizmi per konservimin dhe shperndarjen ne kushte teknike e higjeno-sanitare perfekte.

Kemi ndërtuar një magazinë në qendrën agroushqimore të Elbasanit me dhoma frigoriferike në 0°C e -18°C dhe kemi venë në funksion një sallë për përpunimin e mishit të specializuar për ndarjen anatomike dhe prodhimin e nenprodukteve te mishit te grire si: salcice te fresketa, hamburger, shishqebap,etj. Personalizojme pergatitje te ndryshme te nenprodukteve te mishit duke ia besuar perpunimin nje personeli te kualifikuar dhe kompetent. Kjo e gjitha per te plotesuar kerkesat e klienteve deri ne detaje. Fiorentinat, berxollat, rostot dhe te gjitha prodhimet tona te mishit jane te perllogaritura per te plotesuar kerkesen e klienteve

SIGURIA E USHQIMIT

Aenean id pellentesque sem. Nam ornare tempor sapien in sodales. Quisque sed iaculis lacus. Suspendisse accumsan tellus in nibh eleifend posuere. Mauris vehicula gravida laoreet. Suspendisse pulvinar erat egestas ipsum sagittis.

Le te jete ushqimi ilaci juaj dhe ilac ushqimi juaj!

×