Lgj. Dyli Haxhire , Rr. Kadri Hoxha, tek tregu Agro-Ushqimore, Kusarth, Elbasan.

Kontakt

Home / Kontakt

Elbasan

Tregu Agro - Ushqimor, Kusarth/Elbasan

Sarande

Rruga: Ismail Qemali, Sarande

Maqedoni

Maqedoni, Oher, Rruga: Kral Marco, Nr. 71 A

initaly2020@gmail.com

initaly2020@gmail.com

www.initaly.mk

Kosova

Rruga e Pejes Nr.21 Sllatine e Madhe 10000 Fushe Kosove - Kosove

Kontakt Form

Plotësoni këtë formular për të kërkuar informacion.

Le te jete ushqimi ilaci juaj dhe ilac ushqimi juaj!

×