Lgj. Dyli Haxhire , Rr. Kadri Hoxha, tek tregu Agro-Ushqimore, Kusarth, Elbasan.

Rreth Nesh

Home / Rreth Nesh

INITALY

Përse INITALY?

Fillimi i aktivitetit të INITALY lindi në shkurt te vitit 2015 në Elbasan me vullnetin e zonjës BRUNILDA ISUFI. Sipërmarresja është e lindur në vitin 1976, vjen nga një përvojë e madhe mbi më shumë se 12-vjet në fushën e administrimit të ushqimeve në Itali, bashkarisht me bashkëshortin e saj, e cila kupton që vendi i saj është gati për të mirëpritur përsosmërinë italiane, profesionalitetin dhe normativat higjeno-sanitare në respekt edhe të raportit të drejtë cilësi-çmim. Themelore, është vullneti nga ana e institucioneve për të zbatuar, aplikuar dhe për të respektuar ligjet dhe normativat ose rregullat europiane: çdo “lojë” ka rregullat e veta, pa të cilat asnjë sipërmarrës nuk do të rrezikonte për të ndërtuar biznesin e tij duke shfrytezuar dhe penguar aftësitë e veta.

Cilesi

Per njerez te shendetshem ofrojme produkte cilesore.

Korrektesi

Ne ofrojme sherbim cilesor dhe te shpejte.

INITALY

Çertifikime

Produktet tona jane te shumta dhe te vecanta si per shembull nje proshute e shkelqyer Parme, me cilesi te mire kombetare dhe mese e mire evropiane.
0 Vite

Eksperiencë në treg

0 %

Produkte Italiane

0 K +

Produkte

INITALY

Misioni Yne

INITALY nuk dëshiron të jetë kompani e zakonshme tregtare: Kërkesa, oferta, çmimi….. Misioni me të cilin propozohet është rrënjosur nga dy linja kryesore: – Mirëqenja në kuzhinë dhe partnerët komercialë. Një binom që kombinon cilesinë, zinxhirin ushqimor të kontrolluar, dhënien e produktit, shërbimin, konsulencën dhe shpirtin e një personi që ka dedikuar pasionin dashurinë, sakrificat, kohën! Pikerisht për këtë kemi përfshirë personalisht titullaritetin nga partnerët tanë tregtare: duke sensibilizuar dhe trasmetuar klientëve tanë të gjithë historinë që është pas çdo produkti. Dhe vetëm duke predikuar një formim profesional ne mund ti rrënjosim këto vlera klientit tonë. Për këtë kemi investuar një politikë të gjerë të marketingut, duke filluar nga panairet lokale për katering institucionale, deri në marrjen e një licence për të promovuar kurse trajnimi profesionale.

Le te jete ushqimi ilaci juaj dhe ilac ushqimi juaj!

×