Lgj. Dyli Haxhire , Rr. Kadri Hoxha, tek tregu Agro-Ushqimore, Kusarth, Elbasan.

Eventi Zera Jete

Eventi Zera Jete

INITALY, me ne krye presidenten e kompanise, Znj. Brunilda Isufi si cdo vit zgjedh te jete afer ketyre femijeve te vecante, me qellimin e gjitheperfshirjes ne komunitet. Kontributi qe INITALY jep per kete shkolle, nuk konsiston vetem ne aspektin monetar, por edhe ne ate moral & profesional, duke percuar informacionet tek bashkepunetoret italianë , mjek & specialistë te fushes.

Ne synojme & shpresojme qe zeri yne dhe i femijeve me aftesi ndryshe te degjohet edhe nga instancat publike, per te perkrahur nevojat e tyre dhe per te ndertuar nje shkolle te re, me te gjitha kushtet e nevojshme duke ju referuar modelit europian.

SE BASHKU NE MUNDEMI!

Ne ofrojme ushqime cilesore cdo dite

×