Lgj. Dyli Haxhire , Rr. Kadri Hoxha, tek tregu Agro-Ushqimore, Kusarth, Elbasan.

Konserva Ushqimore

Home / Product

Produktet Tona

NITALY iu drejtohet profesionisteve te sektorit te restoracionit; restorante, pizzeri, katering, komuniteteve (shkolla, spitale, struktura per asistence). Furnizimi me lende te pare eshte i garantuar nga nje import javor dhe kostant i cili siguron qe zinxhiri i sherbimit te mos nderpritet asnjehere. Siguria ushqimore eshte e garantuar nga skedat teknike, çertifikatatat sanitare dhe nga profesionalizmi per konservimin dhe shperndarjen ne kushte teknike e higjeno-sanitare perfekte.

Perime te Konservuara

Pulses dhe Drithera

Karcofi

Kerpudha

Ullinj

Domate dhe Derivate

Salca

Ragu te Pergatitura

Le te jete ushqimi ilaci juaj dhe ilac ushqimi juaj!

×