Lgj. Dyli Haxhire , Rr. Kadri Hoxha, tek tregu Agro-Ushqimore, Kusarth, Elbasan.

Makarona dhe Oriz

Home / Product

Produktet Tona

NITALY iu drejtohet profesionisteve te sektorit te restoracionit; restorante, pizzeri, katering, komuniteteve (shkolla, spitale, struktura per asistence). Furnizimi me lende te pare eshte i garantuar nga nje import javor dhe kostant i cili siguron qe zinxhiri i sherbimit te mos nderpritet asnjehere. Siguria ushqimore eshte e garantuar nga skedat teknike, çertifikatatat sanitare dhe nga profesionalizmi per konservimin dhe shperndarjen ne kushte teknike e higjeno-sanitare perfekte.

Makarona Andalini Me Veze

Makarona Semole Andalini Kg.3x4

Makarona Semole Ruvida Andalini Kg.1

Makarona Semola nga Altamura (Puglia) "Jesce"

Makarona te Fresketa Avesani

Oriz Carpiriso

Makarona te fresketa Jesce

×