Lgj. Dyli Haxhire , Rr. Kadri Hoxha, tek tregu Agro-Ushqimore, Kusarth, Elbasan.

Sallame

Home / Product

Produktet Tona

NITALY iu drejtohet profesionisteve te sektorit te restoracionit; restorante, pizzeri, katering, komuniteteve (shkolla, spitale, struktura per asistence). Furnizimi me lende te pare eshte i garantuar nga nje import javor dhe kostant i cili siguron qe zinxhiri i sherbimit te mos nderpritet asnjehere. Siguria ushqimore eshte e garantuar nga skedat teknike, çertifikatatat sanitare dhe nga profesionalizmi per konservimin dhe shperndarjen ne kushte teknike e higjeno-sanitare perfekte.

Sallame Te Stazhonuar Nga Vici

Proshute Te Stazhonuar Nga Derri

Sallame Te Stazhonuar Nga Derri

Sallame Te Tjere Te Stazhonuar Nga Derri

Sallame E Pjekur Nga Derri

Sallame Te Tjere E Pjekur

Sallame Te Kali

Sallame Loje

×