Trajnimi ne Institutin Kulinar Royal ne Tirane organizuar nga 3 shefa te njohur ne boten e kuzhines Italiane .. Saimir Xhaxha/Ervin Bashkimi/Fabio Tacchella , nga dt. 15 – 18 Janar, te cilet sjellin eksperiencen e tyre disavjecare ne kuzhine, duke nderthurur elemente te kuzhines tradicionale shqiptare me stilin modern. Secili chef i pranishem ne ditet perkatese per te prezantuar filozofine e tij te menu degustimi, duke kompozuar pjata te larmishme, transformimi i produkteve te dyta & te treta ne pjata elitare. Pjesemarresit u perfshine ne trajnim duke degustuar nga afer aromen dhe shijen e produkteve.
Cfare u trajtua:
- Produktet aziate
- Njohja me teper me kerpudhat & tartufin
- Gatimi ne temperaturat e ulta
- Perdorimi i produkteve si : plënc, mëlcia, zemra etj, ne kuzhinen moderne.
- Perdorimi i produkteve te peshkut
- Finger food
Si rezultat i trajnimit ne fund cdo pjesemarres paraqitet me nje certifikate, perpos te gjithe njohurive te marra nga ky trajnim.
INITALY , me ne krye administratoren Znj. Brunilda Isufi eshte kujdesur per t’i dhene suportin maximal duke perzgjedhur produktet me te mira per t’iu pershtatur menuse se krijuar nga shefat.
Percojme artin e dijes ne kuzhine !
Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.