Lgj. Dyli Haxhire , Rr. Kadri Hoxha, tek tregu Agro-Ushqimore, Kusarth, Elbasan.

12 arsye të mira për të zgjedhur ushqimet e gatshme Delicatesse

12 arsye të mira për të zgjedhur ushqimet e gatshme Delicatesse

 1. Lenda e cilësisë së parë.
 2. Gatim me vakum pa konservantë.
 3. Mundësi për të personalizuar pjatën.
 4. Nuk ka asnjë mbetje ose humbje nga përpunimi.
 5. Kostoa për pjatë është në porcionin e duhur.
 6. Cilësia është konstante.
 7. Siguria e ushqimit.
 8. Kohët dhe shpenzimet e përgatitjes së produktit ulen në minimum.
 9. Gatim i shpërqendrur në hapësira të vogla.
 10. Zgjidh porositë e minutës së fundit, shmang ngarkesat e mëdha të punës.
 11. Nuk kërkon profesionalizëm (ju jeni shefi).
 12. Të gjitha produktet janë të certifikuara nga prania e pakët e : Laktozes – Glutenit – Alergjeneve – Polifosfateve.

Shefi I kuzhinës duhet të kuptojë se ai është një “Ndihmë” në kuzhinë dhe duhet t’I përcjellë pronarit konceptin “Kosto ushqimi” = kosto e caktuar !!!
Kjo është arsyeja pse shumë ekskluzivitete janë zgjeruar dhe evoluar (zinxhirët e mcdonald’s dhe restoranteve)

×