- Lenda e cilësisë së parë.
- Gatim me vakum pa konservantë.
- Mundësi për të personalizuar pjatën.
- Nuk ka asnjë mbetje ose humbje nga përpunimi.
- Kostoa për pjatë është në porcionin e duhur.
- Cilësia është konstante.
- Siguria e ushqimit.
- Kohët dhe shpenzimet e përgatitjes së produktit ulen në minimum.
- Gatim i shpërqendrur në hapësira të vogla.
- Zgjidh porositë e minutës së fundit, shmang ngarkesat e mëdha të punës.
- Nuk kërkon profesionalizëm (ju jeni shefi).
- Të gjitha produktet janë të certifikuara nga prania e pakët e : Laktozes – Glutenit – Alergjeneve – Polifosfateve.
Shefi I kuzhinës duhet të kuptojë se ai është një “Ndihmë” në kuzhinë dhe duhet t’I përcjellë pronarit konceptin “Kosto ushqimi” = kosto e caktuar !!!
Kjo është arsyeja pse shumë ekskluzivitete janë zgjeruar dhe evoluar (zinxhirët e mcdonald’s dhe restoranteve)